Nyheter

Digital spørretime med Kristoffer G. V. Vassdal

Enkeltpersonforetak eller A/S? Betale skatt eller bruke opp mest mulig av overskuddet? Er det dyrere for meg å fakturere for andre? Dette og mye annet skal vi få vite mer om mandag 6. februar kl. 11:00-12:00.

Vi får mange spørsmål om forskjellige ting og denne gangen har vi engasjert Kristoffer for å bistå oss til å møte musikere på Vestlandet for en digital spørretime. A/S vs. Enkeltpersonforetak; hva bør jeg velge?  Må en betale mer skatt om en fakturerer for andre selv om en betaler ut med-musikere mot faktura? Hva er fordelene med å betale skatt kontra å bruke opp mest mulig av overskuddet for å unngå skatt? Om du har spørsmål send gjerne inn på forhånd. 
.
Vil du være med? Meld deg på her:
.
.
Vi sender møtelink til alle påmeldte i forkant av møtet.

Fra forsiden

Nyheter

Sommerjazzkurs 2024

25.-30. juni arrangerer vi Sommerjazzkurs på Jølster. Vil du være med? Her finner du påmeldingslink og info om kurset.

Nyheter

Samlinger for musikere og arrangører

I høst inviterer vi som vanlig til fellessamlinger for musikere og arrangører; på Spor 5 i Stavanger torsdag 30. november kl 14:00-16:00, og på Loftet, Kulturhuset i Bergen, fredag 1. desember kl 14:00-16:00.