Nyheter

Digital spørretime med Kristoffer G. V. Vassdal

Enkeltpersonforetak eller A/S? Betale skatt eller bruke opp mest mulig av overskuddet? Er det dyrere for meg å fakturere for andre? Dette og mye annet skal vi få vite mer om mandag 6. februar kl. 11:00-12:00.

Vi får mange spørsmål om forskjellige ting og denne gangen har vi engasjert Kristoffer for å bistå oss til å møte musikere på Vestlandet for en digital spørretime. A/S vs. Enkeltpersonforetak; hva bør jeg velge?  Må en betale mer skatt om en fakturerer for andre selv om en betaler ut med-musikere mot faktura? Hva er fordelene med å betale skatt kontra å bruke opp mest mulig av overskuddet for å unngå skatt? Om du har spørsmål send gjerne inn på forhånd. 
.
Vil du være med? Meld deg på her:
.
.
Vi sender møtelink til alle påmeldte i forkant av møtet.

Fra forsiden

Nyheter

Meelodi på turné

Strengemesteren Ole Andre Farstad og sanger og maler Medi Farmani har skapt et unikt og vakkert uttrykk med instrumenter fra hele verden blandet med persisk og arabisk poesi. I april kan du høre det live i Haugesund, Øystese, Bergen, Florø og Førde.

Nyheter

Årets Jazz i Sikte-vinnere

Det ble to innholdsrike mini-festivaler i Bergen og Stavanger med til sammen 11 band som alle hadde masse å by på og som vi gleder oss til å høre med av. Juryene plukket ut to band for å spille på årets Nattjazz. Gratulerer!