Nyheter

Digital spørretime med Kristoffer G. V. Vassdal

Enkeltpersonforetak eller A/S? Betale skatt eller bruke opp mest mulig av overskuddet? Er det dyrere for meg å fakturere for andre? Dette og mye annet skal vi få vite mer om mandag 6. februar kl. 11:00-12:00.

Vi får mange spørsmål om forskjellige ting og denne gangen har vi engasjert Kristoffer for å bistå oss til å møte musikere på Vestlandet for en digital spørretime. A/S vs. Enkeltpersonforetak; hva bør jeg velge?  Må en betale mer skatt om en fakturerer for andre selv om en betaler ut med-musikere mot faktura? Hva er fordelene med å betale skatt kontra å bruke opp mest mulig av overskuddet for å unngå skatt? Om du har spørsmål send gjerne inn på forhånd. 
.
Vil du være med? Meld deg på her:
.
.
Vi sender møtelink til alle påmeldte i forkant av møtet.

Fra forsiden

Nyheter

Turné: Økland/Apeland

Torsdag 23/3: STAVANGER Fredag 24/3: BERGEN Lørdag 25/3: SKEI Søndag 26/3: ØYSTESE Mandag 27/3: HAUGESUND

Nyheter

Høstens Stamveg-turneer

Vi har bare to turneer for høsten 2023. Hildegunn Øiseth Quartet er allerede fullbooket, men vi har et par ledige dager med den enestående duoen Agbaland. Ta kontakt ved interesse!