Nyheter

Høstens Stamveg-turneer

Vi har bare to turneer for høsten 2023. Hildegunn Øiseth Quartet er allerede fullbooket, men vi har et par ledige dager med den enestående duoen Agbaland. Ta kontakt ved interesse!

Uke 38: HILDEGUNN ØISETH QUARTET

HILDEGUNN ØISETH trompet, bukkehorn PER ODDVAR JOHANSEN trommer ESPEN BERG piano MAGNE THORMODSÆTER bass

Ei av dei mest kraftfulle uttrykka for ‘the Nordic sound’ tilhøyrer Hildegunn Øiseth. Anten det er med trompeten eller bukkehornet, så fyller ho rommet med ein energisk og poetisk varme som er unikt hennar. Undervegs har ho sjonglert Trondheim Jazzorkester og Marilyn Mazur samstundes som ho har turnert med eigen musikk – og no er ho snart aktuell med si femte plate. Med seg på scena har ho eit stjernelag med norske musikarar. Tidlaust, elegant og draumande.

Uke 42: AGBALAND

PER JØRGENSEN trompet, røyst TERJE ISUNGSET perkusjon

Med utspring frå tungeknekkande Agbalagba Daada kjem Agbaland – med dei to mest leikne improvisatørane Noreg har å by på. Kvar for seg er dei leiande på sine instrument, saman kan kva som helst skje. Terje Isungset har brukt karriera på å ta i bruk verda rundt seg. Først med heimelaga tre-instrument saman med mellom anna Karl Seglem og Arve Henriksen, seinare med glas-instrument, og instrument laga av is. Per Jørgensen er nok mest kjend for trompetspelet sitt i Jøkleba, men har musikalske aner heilt attende til Bergen Bluesband.

Fra forsiden

Nyheter

Meelodi på turné

Strengemesteren Ole Andre Farstad og sanger og maler Medi Farmani har skapt et unikt og vakkert uttrykk med instrumenter fra hele verden blandet med persisk og arabisk poesi. I april kan du høre det live i Haugesund, Øystese, Bergen, Florø og Førde.

Nyheter

Årets Jazz i Sikte-vinnere

Det ble to innholdsrike mini-festivaler i Bergen og Stavanger med til sammen 11 band som alle hadde masse å by på og som vi gleder oss til å høre med av. Juryene plukket ut to band for å spille på årets Nattjazz. Gratulerer!