Nyheter

Vossa Jazz 50!

En av landets fremste jazzfestivaler fyller 50 år i år. Gratulerer så mye Vossa Jazz! Vi gleder oss ekstra mye til årets palmehelg og programmet er helt overveldende.

Det er få festivaler med så sterk lokal og regional forankring som Vossa Jazz – og som samtidig holder skyhøyt internasjonalt nivå, og presenterer kvalitetsmusikk for så mange ulike preferanser. Det må vel også være den festivalen som bestiller mest ny musikk som senere dukker opp på jazzscener andre steder. Det er alltid gøy å være på Vossa Jazz og alltid kjekt å samarbeide med Trude og gjengen. Sees snart!

Fra forsiden

Nyheter

«Under Bakken» til Vossa Jazz

Konsertforestillingen ble bestilt til Sildajazz for 2 år siden og er laget for barn mellom 5 og 10 år. Her blir ny musikk rammet inn av en visuell ramme som gir fantasifulle og levende bilder av livet under bakken. Nå gleder vi oss til en ny visning lørdag 23. mars.