Nyheter

Balejazz 2023

Nok en vellykket gjennomført jazzfestival i Balestrand i nydelig vær og i nydelige omgivelser.

Bildet er fra festivalens Facebook-side. Vi hadde dessverre ikke muligheten til å være der i år. Men Nattjazz-general og Balejazz-veteran Jon Skjerdal melder om masse fin musikk og god stemning. Heldigvis er det en ny mulighet neste år!

Fra forsiden

Nyheter

Meelodi på turné

Strengemesteren Ole Andre Farstad og sanger og maler Medi Farmani har skapt et unikt og vakkert uttrykk med instrumenter fra hele verden blandet med persisk og arabisk poesi. I april kan du høre det live i Haugesund, Øystese, Bergen, Florø og Førde.

Nyheter

Årets Jazz i Sikte-vinnere

Det ble to innholdsrike mini-festivaler i Bergen og Stavanger med til sammen 11 band som alle hadde masse å by på og som vi gleder oss til å høre med av. Juryene plukket ut to band for å spille på årets Nattjazz. Gratulerer!