Nyheter

Årets Nattjazz

26. mai-3. juni er det igjen klart for jazzfestival på USF Verftet i Bergen. Programmet er proppet av lokale stjerner, nasjonale toppnavn og et utvalg artister fra det store utland.

Festivalen feiret 50 år i år og er for lengst etablert seg som en av toppfestivalene her til lands. Her finner du både smalere uttrykk og kioskveltere fordelt på tre scener: Røkeriet, Sardinen og Studioet. Førstnevnte er den største, hvor Susanne Sundfør (bildet) har to utsolgte dager mandag og tirsdag. I år vil det også være konserter i Bergens nye storstue, Kjødehallen, og om du vil skravle litt mellom konsertene er Bakgården et meget godt alternativ.

Her finner du en spotify-spilleliste med et utvalg låter fra årets program. Billetter og info finner du som vanlig på nattjazz.no. God festival!

Fra forsiden

Nyheter

Sommerjazzkurs 2024

25.-30. juni arrangerer vi som vanlig Sommerjazzkurs for unge musikere. Også i år er vi på Thon Hotel på Skei i Jølster hvor de har bra fasiliteter, god mat og ikke minst en strålende, lokal samarbeidspartner i Jølster Jazzklubb.

Nyheter

Pantome 448c with Cumin

Etter en svært vellykket konsert på Nattjazz er neste mulighet for å høre Mira Thiruchelvams fantastiske bestillingsverk med Vestnorsk Jazzensemble 10. og 12. august i Haugesund og Oslo.

Konserter