Nyheter

Årets Nattjazz

26. mai-3. juni er det igjen klart for jazzfestival på USF Verftet i Bergen. Programmet er proppet av lokale stjerner, nasjonale toppnavn og et utvalg artister fra det store utland.

Festivalen feiret 50 år i år og er for lengst etablert seg som en av toppfestivalene her til lands. Her finner du både smalere uttrykk og kioskveltere fordelt på tre scener: Røkeriet, Sardinen og Studioet. Førstnevnte er den største, hvor Susanne Sundfør (bildet) har to utsolgte dager mandag og tirsdag. I år vil det også være konserter i Bergens nye storstue, Kjødehallen, og om du vil skravle litt mellom konsertene er Bakgården et meget godt alternativ.

Her finner du en spotify-spilleliste med et utvalg låter fra årets program. Billetter og info finner du som vanlig på nattjazz.no. God festival!

Fra forsiden

Nyheter

Stamveg-utvalg vår 2025

Det kom inn 48 søkere på søknadsfristen vår 1. februar. I samråd med Kunstnerisk Utvalg bestemte vi oss for disse tre prosjektene/bandene for vår 2025.

Nyheter

Årets Jazz i Sikte-vinnere

Det ble to innholdsrike mini-festivaler i Bergen og Stavanger med til sammen 11 band som alle hadde masse å by på og som vi gleder oss til å høre med av. Juryene plukket ut to band for å spille på årets Nattjazz. Gratulerer!