Nyheter

Ny verge-ordning på Hovedscenen

I høst ønsker vi å legge til rette for at unge musikere og unge, musikkinteresserte lettere kan delta på våre konserter på Hovedscenen i Bergen. Konsertene arrangeres av Bergen Jazzforum og finner sted på fredager på USF Verftet.

Vi har fått flere spørsmål fra musikkinteressert ungdom under 18 år om hvordan de kan komme på konserter som publikum uten å ha med seg foreldre eller andre potensielle verger de måtte kjenne. Flere av ungdommene som har deltatt på våre Sommerjazzkurs spør om det samme. Dette er naturligvis noe som gleder oss og et ønske vi gjerne vil innfri. I høst vil vi derfor tilby musikkinteresserte under 18 år billetter til 50 kr. pr. stk. i tillegg til å organisere verger.

Vi ber om forståelse for at vi ikke kan bekrefte plass før vi har nok verger på plass. Det er en stor fordel om dere kan melde dere på i god tid før aktuelle konsert.

Her er skjema hvis du er under 18 og ønsker å gå på konsert. Billettpris er 50 kr. pr. gjest.

https://forms.gle/s45gJ9nSzGNe2a9b7 

Er du over 25 år å kan stille som verge? Isåfall må du fylle ut dette skjemaet. Også da får du billetten for 50 kr. på aktuelle konsert. Om det ikke er behov for flere verger er det vanlige priser som gjelder. Verger kan ikke nyte alkohol under konserten.

https://forms.gle/6Cf7iqxTpfAH3YCcA

Det er oppmøte senest kl. 20:30 aktuelle konsertdag for både verger og de som trenger verge. Her finner du oversikt over høstens konserter. Denne ordningen gjelder kun konserter som finner sted på USF Sardinen i høst. Her finner du hele programmet.

https://bergenjazzforum.no 

PS. Er du over 18 og går på skole har vi også en ordning med rabatterte billetter. Ta kontakt for mer info.

Fra forsiden

Nyheter

Nutshell 2024

4 dager, 7 konserter og 30 gjester, hvorav halvparten booker for internasjonale klubber og festivaler.