Nyheter

Hildegunn Øiseth Quartet

Torsdag 21. sept. SOGNDAL
Fredag 22. sept. BERGEN
Lørdag 23. sept. STORD
Søndag 24. sept. HAUGESUND

HILDEGUNN ØISETH trompet, bukkehorn 

ESPEN BERG piano 

MAGNE THORMODSÆTER bass

PER ODDVAR JOHANSEN trommer

Ei av dei mest kraftfulle uttrykka for ‘the Nordic sound’ tilhøyrer Hildegunn Øiseth. Anten det er med trompeten eller bukkehornet, så fyller ho rommet med ein energisk og poetisk varme som er unikt hennar. Undervegs har ho sjonglert Trondheim Jazzorkester og Marilyn Mazur samstundes som ho har turnert med eigen musikk – og no er dei aktuelle med nok eit studio-album. Med seg på scena har ho eit stjernelag med norske musikarar. Tidlaust, elegant og draumande.

Torsdag 21. sept. Sogndal Kulturhus
Fredag 22. sept. Bergen Jazzforum
Lørdag 23. sept. Stord Jazzklubb
Søndag 24. sept. Bystyresalen, Haugesund

Fra forsiden

Nyheter

Meelodi på turné

Strengemesteren Ole Andre Farstad og sanger og maler Medi Farmani har skapt et unikt og vakkert uttrykk med instrumenter fra hele verden blandet med persisk og arabisk poesi. I april kan du høre det live i Haugesund, Øystese, Bergen, Florø og Førde.

Nyheter

Årets Jazz i Sikte-vinnere

Det ble to innholdsrike mini-festivaler i Bergen og Stavanger med til sammen 11 band som alle hadde masse å by på og som vi gleder oss til å høre med av. Juryene plukket ut to band for å spille på årets Nattjazz. Gratulerer!