Nyheter

Hildegunn Øiseth Quartet

Torsdag 21. sept. SOGNDAL
Fredag 22. sept. BERGEN
Lørdag 23. sept. STORD
Søndag 24. sept. HAUGESUND

HILDEGUNN ØISETH trompet, bukkehorn 

ESPEN BERG piano 

MAGNE THORMODSÆTER bass

PER ODDVAR JOHANSEN trommer

Ei av dei mest kraftfulle uttrykka for ‘the Nordic sound’ tilhøyrer Hildegunn Øiseth. Anten det er med trompeten eller bukkehornet, så fyller ho rommet med ein energisk og poetisk varme som er unikt hennar. Undervegs har ho sjonglert Trondheim Jazzorkester og Marilyn Mazur samstundes som ho har turnert med eigen musikk – og no er dei aktuelle med nok eit studio-album. Med seg på scena har ho eit stjernelag med norske musikarar. Tidlaust, elegant og draumande.

Torsdag 21. sept. Sogndal Kulturhus
Fredag 22. sept. Bergen Jazzforum
Lørdag 23. sept. Stord Jazzklubb
Søndag 24. sept. Bystyresalen, Haugesund

Fra forsiden

Nyheter

Jazz i Sikte 23/24

Da er JIS-sesongen straks i gang. Vil du være med? Her finner du alt du trenger å vite.

Nyheter

Ny verge-ordning på Hovedscenen

I høst ønsker vi å legge til rette for at unge musikere og unge, musikkinteresserte lettere kan delta på våre konserter på Hovedscenen i Bergen. Konsertene arrangeres av Bergen Jazzforum og finner sted på fredager på USF Verftet.