Nyheter

Søknadsfrist på Stamvegen

1. september er en av to årlige frister til å søke på vår turné-ordning. Musikere som er bosatt på Vestlandet prioriteres. Det er fort gjort å fylle ut søknad. Utvalget gjøres av våres Kunstneriske Råd ila. et par uker etter fristen.

Her finner du link å fylle ut:

Stamveg-søknad 1. sept. 2023

Vi annonserer turné-programmet i våres nyhetsbrev. Vi sender altså ikke ut mailer til alle søkerne om det. Her kan du melde deg opp på våres nyhetsbrev.

 

Fra forsiden

Nyheter

«Under Bakken» til Vossa Jazz

Konsertforestillingen ble bestilt til Sildajazz for 2 år siden og er laget for barn mellom 5 og 10 år. Her blir ny musikk rammet inn av en visuell ramme som gir fantasifulle og levende bilder av livet under bakken. Nå gleder vi oss til en ny visning lørdag 23. mars.