Nyheter

Jazz på Jølst

12.-15. oktober arrangeres Jazz på Jølst for 14. gang! Bli med!

Jazz på Jølst, høstens fineste jazzeventyr på Vestlandet, arrangeres 12.-15. oktober på Skei med base på Thon Hotell Jølster. Jølster Jazzklubb-gjengen har igjen komponert et flott program, som presenterer et vidt spekter av framifrå artister – fra unge talenter (Jazzaggregat, der fire av fem bandmedlemmer deltok på årets Sommerjazzkurs) til noen av våre mest respekterte og elskede jazz-nestorer: Brazz Bros! Trøen/Arnesen Kvartett, Sinikka Langeland, og Ine & Edvard Hoem kompletterer kveldskonsert-listen.

Selvsagt blir det også konsert for barn & hele familien: På dagtid lørdag får vi høre Reveenka i jazzversjon, og elever fra Firda VG spiller ettermiddagskonsert på Audhild Vikens Vevstove. Det er bare å møte opp! Trykk deg inn på deres hjemmesider for full oversikt.

Fra forsiden

Nyheter

Sommerjazzkurs 2024

25.-30. juni arrangerer vi Sommerjazzkurs på Jølster. Vil du være med? Her finner du påmeldingslink og info om kurset.

Nyheter

Samlinger for musikere og arrangører

I høst inviterer vi som vanlig til fellessamlinger for musikere og arrangører; på Spor 5 i Stavanger torsdag 30. november kl 14:00-16:00, og på Loftet, Kulturhuset i Bergen, fredag 1. desember kl 14:00-16:00.