Nyheter

Jazz på Jølst

12.-15. oktober arrangeres Jazz på Jølst for 14. gang! Bli med!

Jazz på Jølst, høstens fineste jazzeventyr på Vestlandet, arrangeres 12.-15. oktober på Skei med base på Thon Hotell Jølster. Jølster Jazzklubb-gjengen har igjen komponert et flott program, som presenterer et vidt spekter av framifrå artister – fra unge talenter (Jazzaggregat, der fire av fem bandmedlemmer deltok på årets Sommerjazzkurs) til noen av våre mest respekterte og elskede jazz-nestorer: Brazz Bros! Trøen/Arnesen Kvartett, Sinikka Langeland, og Ine & Edvard Hoem kompletterer kveldskonsert-listen.

Selvsagt blir det også konsert for barn & hele familien: På dagtid lørdag får vi høre Reveenka i jazzversjon, og elever fra Firda VG spiller ettermiddagskonsert på Audhild Vikens Vevstove. Det er bare å møte opp! Trykk deg inn på deres hjemmesider for full oversikt.

Fra forsiden

Nyheter

Nutshell 2024

4 dager, 7 konserter og 30 gjester, hvorav halvparten booker for internasjonale klubber og festivaler.

Nyheter

Årets Jazz i Sikte-vinnere

Det ble to innholdsrike mini-festivaler i Bergen og Stavanger med til sammen 11 band som alle hadde masse å by på og som vi gleder oss til å høre med av. Juryene plukket ut to band for å spille på årets Nattjazz. Gratulerer!