Nyheter

Jazz på Jølst

12.-15. oktober arrangeres Jazz på Jølst for 14. gang! Bli med!

Jazz på Jølst, høstens fineste jazzeventyr på Vestlandet, arrangeres 12.-15. oktober på Skei med base på Thon Hotell Jølster. Jølster Jazzklubb-gjengen har igjen komponert et flott program, som presenterer et vidt spekter av framifrå artister – fra unge talenter (Jazzaggregat, der fire av fem bandmedlemmer deltok på årets Sommerjazzkurs) til noen av våre mest respekterte og elskede jazz-nestorer: Brazz Bros! Trøen/Arnesen Kvartett, Sinikka Langeland, og Ine & Edvard Hoem kompletterer kveldskonsert-listen.

Selvsagt blir det også konsert for barn & hele familien: På dagtid lørdag får vi høre Reveenka i jazzversjon, og elever fra Firda VG spiller ettermiddagskonsert på Audhild Vikens Vevstove. Det er bare å møte opp! Trykk deg inn på deres hjemmesider for full oversikt.

Fra forsiden

Nyheter

Meelodi på turné

Strengemesteren Ole Andre Farstad og sanger og maler Medi Farmani har skapt et unikt og vakkert uttrykk med instrumenter fra hele verden blandet med persisk og arabisk poesi. I april kan du høre det live i Haugesund, Øystese, Bergen, Florø og Førde.

Nyheter

Årets Jazz i Sikte-vinnere

Det ble to innholdsrike mini-festivaler i Bergen og Stavanger med til sammen 11 band som alle hadde masse å by på og som vi gleder oss til å høre med av. Juryene plukket ut to band for å spille på årets Nattjazz. Gratulerer!