Nyheter

Sommerjazzkurs 2024

25.-30. juni arrangerer vi Sommerjazzkurs på Jølster. Vil du være med? Her finner du påmeldingslink og info om kurset.

Instruktørene er ikke klare helt enda. Men vi kan garantere 7 motiverte musikere som kan mye og som er flinke til å lære det bort. Kurset arrangeres på Thon Hotel Jølster hvor vi har gode øvingsrom og ikke minst god mat!

Formålet med kurset er å inspirere flere unge til å bli interessert i og spille improvisert musikk. Undervisningen blir organisert slik at det vil være noe å bryne seg på uansett nivå.

Her finner du mer info om kurset.

Om du allerede nå vil melde deg på kan du gjøre det her.

Fra forsiden

Nyheter

«Under Bakken» til Vossa Jazz

Konsertforestillingen ble bestilt til Sildajazz for 2 år siden og er laget for barn mellom 5 og 10 år. Her blir ny musikk rammet inn av en visuell ramme som gir fantasifulle og levende bilder av livet under bakken. Nå gleder vi oss til en ny visning lørdag 23. mars.