Nyheter

Eduardo «Doddo» Andersen ny styreleder i Vestnorsk jazzsenter

Som nyoppnevnt styremedlem fra Bergen kommune ble Eduardo «Doddo» Andersen valgt til ny styreleder på Vestnorsk jazzsenters konstituerende styremøte 06.02.2024.

Han takker for tilliten, og sier han gleder seg til å gjøre en innsats for å synliggjøre jazzsenteret og den gode aktiviteten senteret bidrar til å skape i hele regionen. Han trekker særlig fram verdien Vestnorsk jazzsenter har for hele jazzmiljøet på Vestlandet.

– Vestnorsk jazzsenter er en sentral brikke i det vestnorske jazzmiljøet, ikke bare for unge talenter og profesjonelle musikere, men også for arrangører og innovative prosjekter. Jeg er mildt sagt imponert over arbeidet som er lagt ned. Mitt ønske er at Bergen og hele Vestlandet skal få øynene opp for det mangfoldige musikkmiljøet Vestnorsk jazzsenter skaper. Det er en målsetting er at flere skal bli oppmerksom på den drivkraften Vestnorsk jazzsenter er.

Styret består forøvrig av:

Mona Høgli – nestleder (oppnevnt av Vestland fylkeskommune)

Marianne Helvik (oppnevnt av Rogaland fylkeskommune)

Mari Kvien Brunvoll (oppnevnt av Norsk jazzforum)

Andreas R. Meland (oppnevnt av Norsk jazzforum)

Dipha Thiruchelvam (oppnevnt av Norsk jazzforum)

Ragnar Bøe (oppnevnt av Bergen jazzforum)

 

 

Fra forsiden

Nyheter

Sommerjazzkurs 2024

25.-30. juni arrangerer vi som vanlig Sommerjazzkurs for unge musikere. Også i år er vi på Thon Hotel på Skei i Jølster hvor de har bra fasiliteter, god mat og ikke minst en strålende, lokal samarbeidspartner i Jølster Jazzklubb.

Nyheter

Pantome 448c with Cumin

Etter en svært vellykket konsert på Nattjazz er neste mulighet for å høre Mira Thiruchelvams fantastiske bestillingsverk med Vestnorsk Jazzensemble 10. og 12. august i Haugesund og Oslo.

Konserter