Nyheter

«Under Bakken» til Vossa Jazz

Konsertforestillingen ble bestilt til Sildajazz for 2 år siden og er laget for barn mellom 5 og 10 år. Her blir ny musikk rammet inn av en visuell ramme som gir fantasifulle og levende bilder av livet under bakken. Nå gleder vi oss til en ny visning lørdag 23. mars.

«Under Bakken» er en slående vakker, morsom og rar musikalsk og visuell forestilling. En forestilling om det yrende og livsviktige universet som vi ikke ser, men som vi har rett under føttene våre hele tiden, i den mørke, brune jorda under bakken. Visste du at så mye som 95% av alle levende arter lever i jorda, under bakken? Hvem er de og hvordan lever de? Montro om de snakker? Kanskje de leker sammen? I såfall, hvordan høres det ut? Forestillingen passer for barn mellom 5-10 år og for voksne i alle aldre.

Varighet ca. 35-40 minutt.

Neste visning er på Voss Kulturhus under Vossa Jazz lørdag 23. mars kl. 13:00. Her finner du billetter/info.

Familieforestilling produsert av Vestnorsk Jazzsenter, med musikk av Signe Irene Time og visuelle effekter av Birk Nygård.

Med: Signe Irene Time (vokal, piano, komposisjoner), Daiyen Jone Castro (fløyte, perkusjon, vokal), Inge Breistein (tenorsaksofon, elektronikk), Fredrik Luhr Dietrichson (bass), Sigurd Steinkopf (trommer), Birk Nygård (visuelle effekter) og Tormod Løvold (regi).

 

Fra forsiden

Nyheter

Meelodi på turné

Strengemesteren Ole Andre Farstad og sanger og maler Medi Farmani har skapt et unikt og vakkert uttrykk med instrumenter fra hele verden blandet med persisk og arabisk poesi. I april kan du høre det live i Haugesund, Øystese, Bergen, Florø og Førde.

Nyheter

Årets Jazz i Sikte-vinnere

Det ble to innholdsrike mini-festivaler i Bergen og Stavanger med til sammen 11 band som alle hadde masse å by på og som vi gleder oss til å høre med av. Juryene plukket ut to band for å spille på årets Nattjazz. Gratulerer!