Nyheter

Sommerjazzkurs 2024

25.-30. juni arrangerer vi som vanlig Sommerjazzkurs for unge musikere. Også i år er vi på Thon Hotel på Skei i Jølster hvor de har bra fasiliteter, god mat og ikke minst en strålende, lokal samarbeidspartner i Jølster Jazzklubb.

Kurset har vært fullt en stund, men det er fortsatt mulig å melde seg opp på venteliste i tilfelle noen må trekke seg. Her er link.

Dag Magnus Narvesen er faglig ansvarlig for kurset. Han spiller trommer og komponerer musikk. Han er bosatt i Berlin, men er også stipendiat ved Universitetet i Stavanger. I tillegg til Dag Magnus (som er instruktør for trommeslagerne) har vi seks andre instruktører: Hildegunn Gjedrem (vokal), Elisabeth Lid Trøen (treblås), Simen Kiil Halvorsen (messingblås), Oddrun Lilja (gitar), Dag Arnesen (piano) og Magne Thormodsæter (bass).

I år er det 31 deltagere som er fordelt på de ulike instrumentgruppene. Vi arbeider nå med timeplan for uken, inndeling i mindre og større ensembler, hva som trengs av teknisk utstyr i tillegg til andre praktiske ting som må ordnes. Og vi gleder oss til å komme i gang!

Vi reiser opp allerede mandag morgen (24. juni). Selve kurset begynner tirsdag etter lunsj og avsluttes med en konsert lørdag kveld (30. juni) som er åpen for alle.

Fra forsiden

Nyheter

Under Bakken

Audio-visuelt verk om livet under bakken. Her får du høre fem ulike musikere innimellom levende bilder fra virkeligheten og fra fantasien. I høst kan du oppleve "Under Bakken" på Stord, Sand og i Bergen.

Nyheter

Søknadsfrist Stamvegen

1. september er det søknadsfrist for vår turnéordning som går under navnet Den Musikalske Stamvegen, eller bare Stamvegen. Vi er nå på utkikk etter band og prosjekter for høst 2025. Om du har navn på musikerne og en link med musikk er det fort gjort å søke. Vi prioriterer musikere som er bosatt i Vestland og Rogaland.