Nyheter

Sommerjazzkurs 2024

25.-30. juni arrangerer vi som vanlig Sommerjazzkurs for unge musikere. Også i år er vi på Thon Hotel på Skei i Jølster hvor de har bra fasiliteter, god mat og ikke minst en strålende, lokal samarbeidspartner i Jølster Jazzklubb.

Kurset har vært fullt en stund, men det er fortsatt mulig å melde seg opp på venteliste i tilfelle noen må trekke seg. Her er link.

Dag Magnus Narvesen er faglig ansvarlig for kurset. Han spiller trommer og komponerer musikk. Han er bosatt i Berlin, men er også stipendiat ved Universitetet i Stavanger. I tillegg til Dag Magnus (som er instruktør for trommeslagerne) har vi seks andre instruktører: Hildegunn Gjedrem (vokal), Elisabeth Lid Trøen (treblås), Simen Kiil Halvorsen (messingblås), Oddrun Lilja (gitar), Dag Arnesen (piano) og Magne Thormodsæter (bass).

I år er det 31 deltagere som er fordelt på de ulike instrumentgruppene. Vi arbeider nå med timeplan for uken, inndeling i mindre og større ensembler, hva som trengs av teknisk utstyr i tillegg til andre praktiske ting som må ordnes. Og vi gleder oss til å komme i gang!

Vi reiser opp allerede mandag morgen (24. juni). Selve kurset begynner tirsdag etter lunsj og avsluttes med en konsert lørdag kveld (30. juni) som er åpen for alle.

Fra forsiden

Nyheter

Pantome 448c with Cumin

Etter en svært vellykket konsert på Nattjazz er neste mulighet for å høre Mira Thiruchelvams fantastiske bestillingsverk med Vestnorsk Jazzensemble 10. og 12. august i Haugesund og Oslo.

Nyheter

Stamveg-utvalg vår 2025

Vi har satt opp tre turneer for våren 2025: En workshop-turné for korps og storband i å spille uten noter og improvisere, en duo bestående av tangenter og kontrabass og en helt ny kvartett som slipper sin debut-plate i høst.

Konserter