Nyheter

OLA & ANJA

Anja Lauvdal og Ola Høyer reiser på stamveg-turné neste år. To av landets aller fineste musikere som vi her får høre i duo-format. Det er luksus!

Med bakgrunn fra band som Moskus, Broen, Skadedyr, Cortex, Moon Relay og Telehiv har de begge markert seg som sterke musikalske stemmer som evner å gå sine egne veier. I denne duoen er musikken både fast og fri, sjarmerende skakk i det ene øyeblikket og millimeter presis i det neste. Fra svett gospel via brautende frijazz til den dempede kammermusikkens finskårne klanger. Det er musikk som er leken og utforskende, men med en dyp forståelse for tradisjonen den står i.

Fra forsiden

Nyheter

Under Bakken

Audio-visuelt verk om livet under bakken. Her får du høre fem ulike musikere innimellom levende bilder fra virkeligheten og fra fantasien. I høst kan du oppleve "Under Bakken" på Stord, Sand og i Bergen.

Nyheter

Søknadsfrist Stamvegen

1. september er det søknadsfrist for vår turnéordning som går under navnet Den Musikalske Stamvegen, eller bare Stamvegen. Vi er nå på utkikk etter band og prosjekter for høst 2025. Om du har navn på musikerne og en link med musikk er det fort gjort å søke. Vi prioriterer musikere som er bosatt i Vestland og Rogaland.