Nyheter

Arrangørkartlegging

Arrangørkartlegging – grunnlag for økt samarbeid mellom ulike arrangørtyper på Vestlandet?

Vestlandet har en stor og mangfoldig konsertarrangørflora og en rekke ulike arrangørmiljø med solid kompetanse og lang erfaring. Festivalene er viktige fyrlykter, identitetsbyggere og engasjementsskapere med store positive næringsmessige ringvirkninger for lokalsamfunnet, mens de mange helårsarrangørene utgjør et livsviktig fundament for at musikere og scenekunstnere skal kunne utøve yrkene sine gjennom hele året.

Det har lenge vært et ønske, både fra vår og Vestland fylkeskommunes side, å gjennomføre en kartlegging av det brede arrangørmiljøet, for å se om det kan være grunnlag for og ønske om et økt samarbeid, eksempelvis omkring booking og markedsføring. Undersøkelsen er ute i arrangørlandskapet nå – om du som arrangør ikke har mottatt en epost om dette, og ønsker å delta, så finner du skjemaet her: https://forms.gle/nCP9LcYct6ATwUZS8

Svarfrist: 13. oktober.

Resultatene vil bli presentert på vår årlige samling for arrangører og musikere, som finner sted på Kulturhuset i Bergen, Vaskerelven 8, den 1. november.

Fra forsiden