Nyheter

Bergen Big Band med John Surman og Karin Krog – til minne om Olav Dale

Søndag 2. november spiller Bergen Big Band matinékonsert med ingen ringere enn Karin Krog og John Surman som gjestesolister.

I tillegg til å være en storslagen konserthendelse i seg selv, er matinékonserten i Røkeriet USF søndag 2. november også generalprøven før Bergen Big Band spiller med Karin Krog og John Surman på London Jazz Festival lørdag 15. november. Bergen Big Bands musikalske leder gjennom 23 år, Olav Dale, hadde gledet seg stort til å spille med bandet i London igjen, men slik skulle det dessverre ikke gå. Olav gikk bort 10. oktober.

Denne konserten dedikeres til Olav Dale, en umake musiker, bandleder, organisator og et medmenneske som forlot oss altfor tidlig, mens han enda hadde mye ugjort. Bergen Big Band vil gjøre sitt beste for å ta arven etter Olav videre, og drive bandet i Olavs utrettelige, optimistiske ånd.

Konserten vil by på smakebiter både fra Bergen Big Bands innspilling Seagull med Karin Krog fra 2005, og fra den rykende ferske og kritikerroste utgivelsen Another Sky, med John Surman som komponist og solist.

Billettinntektene fra konserten går til Olav Dales Minnefond (kto. 3480.14.30750).

Røkeriet USF – søndag 2. november kl 15.00 (dørene åpner 14.30).

Fob billetter: https://vestnorsk.ticketco.no/bbbsurmankrog

For mer info, se Bergen Jazzforums hjemmesider www.bergenjazzforum.no

 

Fra forsiden

Nyheter

Pop Pop

På stamveg-turné med Rickie Lee Jones.

Nyheter

AiR 2018: Chris Potter

Da er programmet til årets residerende jazzmusiker klart. Trykk deg inn for full oversikt for Bergen, Haugesund og Stavanger.

Meld deg på vårt nyhetsbrev