Nyheter

Jazz i Sikte-vinnere 2022

Da er det klart at Quorum Trio og Skage Larsen Kvartett er klar for årets Nattjazz etter strålende konserter på Jazz i Sikte i Stavanger og Bergen. Skage Larsen Kvartett spiller også på Sildajazz. Gratulerer!

Nyheter

Jazz i Sikte // Bergen

Fredag 29/4 er det klart for Jazz i Sikte med fire band fra Jazzlinjen på Griegakademiet. Kulturhuset i Bergen, konsertstart kl. 20.

Nyheter

Ny, Ny Bris

40 år etter suksess-albumet kan du høre musikken på ny. Med ny-arrangert musikk og nytt band.

Nyheter

BrioTrio

Denne uken spiller BrioTrio for unge musikere på Voss Folkehøgskule og Kongshaug Musikkgymnas. I Bergen kan du høre de på Evans Jazzklubb.

Nyheter

Jazz i Sikte // Stavanger

Endelig er det klart for første runde med "mini-festivalen" Jazz i Sikte. Årets høydepunkt for oss som er nysgjerrig på hvem fremtidens jazzmusikere er. Spor 5 - onsdag 23. mars. - fra kl. 20:00.

Nyheter

Vossa Jazz 2022

Endelig ser årshjulet i jazznorge ut til å rulle slik det pleier. Det er ikke det samme med påske uten først å ha vært på festival på Voss! Vi har stilt festivalsjef Trude Storheim fire spørsmål som vi har lurt på.

Nyheter

Høstens Stamveg-turneer

Mange fine turneer å se frem til i høst. Løp og kjøp! Eller rettere sagt, send oss en mail eller ring om det er noen band du vil arrangere konsert med.

Fra forsiden

Nyheter

Vestnorsk Jazzsenter 25 år

Tiden flyr når man har det gøy – og plutselig kan Vestnorsk Jazzsenter (VNJS) krysse av for 25 aktive år som produksjons- og kompetansesenter på Vestlandet!