Nyheter

Barnekonsert på Stamvegen

Denne konsertproduksjonen hadde premiere på fjorårets London Jazz Festival og ble tatt svært godt imot. Vår utsendte forteller om strålende og helt uanstrengt kommunikasjon med publikum. At de umiddelbart fikk god kontakt og masse respons og at alle involverte virket å ha det veldig gøy. Det lover vel bra!

Den norsk-engelske trioen med navnet The Geordie Approach har tidligere turnert med produksjonen Bråkebøtta i regi av Den Kulturelle Skolesekken. De har dermed skaffet seg lang og verdifull erfaring med å spille for barn.

Ideen til forestillingen bygger på musikk som lekende fenomen og publikum inviteres med på leken. Dette minner mer om en rockekonsert enn en kosestund, og vi kan forvente oss høy musikalsk intensitet og lite snakk.

Vår utsendte på premieren forteller om strålende og helt uanstrengt kommunikasjon med publikum. At de umiddelbart fikk god kontakt og masse respons og at alle involverte virket å ha det veldig gøy. Det lover vel bra! Vi gleder oss til å sende Supersonics ut på vestlandsturné.

supersonicsfarger.Illustrasjon_Nhu_Diep

Illustrasjon: Nhu Diep // Bildekreditt forside: Lillian Herberg Santos

PETTER FROST FADNES – SAKSOFON

CHRIS SHARKEY – GITAR

STÅLE BIRKELAND – TROMMER

 

Turnérute:

Søndag 22. Mars – Bergen

Mandag 23. Mars – Øystese

Tirsdag 24. Mars – Sand

Onsdag 25. Mars – Meland

Torsdag 26. Mars – Førde

Fredag 27-29. Mars – Voss

 

Konserten er for barn i målgruppen 6-12 år. Produksjonen er laget på bestilling fra Vestnorsk Jazzsenter og er støttet av Rogaland Fylkeskommune.

Fra forsiden

Nyheter

Nutshell 2024

4 dager, 7 konserter og 30 gjester, hvorav halvparten booker for internasjonale klubber og festivaler.

Nyheter

Årets Jazz i Sikte-vinnere

Det ble to innholdsrike mini-festivaler i Bergen og Stavanger med til sammen 11 band som alle hadde masse å by på og som vi gleder oss til å høre med av. Juryene plukket ut to band for å spille på årets Nattjazz. Gratulerer!