Nyheter

Musiker- og arrangørsamling

Fredag 23. oktober samler vi arrangører og musikere i Hordaland og Sogn og Fjordane. Samling for Rogaland ble holdt allerede i januar.

15:30-16:45: Kurs for musikere i regionen i møterom over Røkeriet. Om hvordan en kan synliggjøre seg og bandet/prosjektet sitt i dagens konkurransesituasjon. Vi har invitert Ruben Næsse og Marieke Mulders fra ON IT til å holde et kurs om dette. Kurset tar sikte på å gi litt input, tips og triks i tillegg til å inspirere musikere/artister i forhold til hvordan de bedre kan nå ut.

15:30-16:45: Internt møte for jazzarrangører i Bergen på møterommet til VNJS.

17:00-19:00: Fellessamling for arrangører og musikere i Hordaland og Sogn og Fjordane.

– 17:00-17:20: Nina Torske informerer om Vestnorsk Jazzsenter aktiviteter og tiltak, i tillegg til andre nyheter som det kan være nyttig å få med seg både for musikere og arrangører.

– 17:25-17:45: Festivalsjef på Vossa Jazz, Trude Storheim, vil si noen ord om Kulturrådets støtteordninger og hva utvalget ser etter når de bedømmer disse. Trude har vært 3 år i musikk- og produksjonsutvalget i Norsk Kulturråd og har god oversikt både over støtteordningene og hva som er viktig for å få tilslag på søknadene sine.

– 18:00-18:45: Når vi først har så mange musikere og arrangører i regionen representert har vi satt av 45 minutter til å ta opp relevante problemstillinger som folk er opptatt av. Dette er også en fin anledning for musikere å møte booking-folk/arrangører og vice versa.

Fra kl 19:00 inviterer vi til mat, sosialt samvær og konsert med Mads Eilertsens tingingsverk fra Vossa Jazz 2014, «Rubikon».

Alt er på USF Verftet og alt er gratis.

Vi håper mange har anledning til å delta – påmeldingsfrist mandag 19. oktober. Send mail til post@vestnorskjazzsenter.no innen da.

Fra forsiden

Nyheter

Nutshell 2024

4 dager, 7 konserter og 30 gjester, hvorav halvparten booker for internasjonale klubber og festivaler.

Nyheter

Årets Jazz i Sikte-vinnere

Det ble to innholdsrike mini-festivaler i Bergen og Stavanger med til sammen 11 band som alle hadde masse å by på og som vi gleder oss til å høre med av. Juryene plukket ut to band for å spille på årets Nattjazz. Gratulerer!